Úvodná stránka » Novinky » Gastronomické prevádzky profesionálne odstránenie zvyškov jedál

Gastronomické prevádzky profesionálne odstránenie zvyškov jedál - drviče odpadu

Áno ako sami najlepšie viete, správna stravovacie premávka má obsahovať všetko, čo vám umožni pripravovať profesionálne a chutne jedlo v čistom prostredí.

  • Drvič predstavuje jedinú hygienickú metódu, ako z kuchyne odstrániť zvyšky jedál hneď vo chvíli, keďže vám vznikajú.
  • Z pohľadu odpadného potrubia nie je dôvod k žiadnym pripomienkam. Z drviča odpadu totiž odteká odpadná voda v podobe nariedeného džúsu. Odpadné potrubie je pre odvádzanie odpadnej vody určený a je pripravený bez problémov odvádzať i odpadnú vodu z drviča.
  • Do drviča sa nelejú tuky ani oleje, ale iba rozmelnené vo vode rozpustené zvyšky jedál. Nie je preto potreba za odpadné potrubie z drviča inštalovať ľapol.
  • Z vašej prevádzky s nainštalovaným drvičom odchádza biologická odpadná voda kanalizačným potrubím do biologických čističiek odpadných vôd.

Odporúčame vám zaobstarať si drvič zvyškov jedál.

Kto si drvič odpadu od nás zakúpil, je spokojný s tým, ako ľahko a čisto sa zbaví nepríjemného odpadu.

Dovážame drviče firmy AMC už cez dvadsať rokov a nestalo sa nám, že by nám zákazník chcel vrátiť drvič preto, že preňho nemá vyžitie a že ho v kuchyni nepotrebuje.
Áno ak sme to zhrnuli do nášho heslá: DRVIČ BOND je silno návykový.
Keďže drvič odpadu nejaký čas už používate, nedokážete si robotu v kuchyni bez drviča predstaviť.


Pracovný čas
kancelárie a skladu
po - pia, 8:00 - 14:00 hod.
platný od 4.1.2024

 

DRVIČ BOND je silne návykový

 

Facebook pridajte si nás

Obľúbené odkazy

Jazykové verzie:  Česká verze